top of page

Wim Hof kurs søndag 10. mars 2024

Velkommen til Wim Hof Fundamentals Work Shop etterfulgt av badsturituale med Holmestrand Badstuforening!  Sett av dagen 10. mars til WHM instruktør Mia Lundgreen og verdensmester i urteritualer, Jerome Ritcher. 

Wim Hof metoden består av tre komponenter: Pusten, kuldeeksponering og fokus/mental trening. Metoden har tatt verden med storm de siste årene fordi den gir tydelige resultater og er grundig studert vitenskapelig. Den har vist å gi oss tilgang til å påvirke det autonome nervesystemet, hormonsystemet og immunsystemet, slik at vi blir mer robust og får større motstandskraft.
 

Disse 3 elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, noe som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress. Metoden egner seg godt for de som ønsker mer energi i hverdagen og under trening, mindre stress, angst, uro, redusere kroniske betennelsestilstander og bedre immunforsvar. Metoden bedrer blant annet også søvn, konsentrasjon og oppmerksomhet.

Agenda: 
10.00 – 11.15 : Introduksjon og forskning
11.15 – 12.30 : Pusten - teori og øvelser

12.30 - 13.00 : Lunsj
13.00 – 14.30 : Mindset og kulden - teori
14.30 – 16.00 : Isbad og badsturituale

Det er kun plass til 10 deltagere, så her er det førstemann til mølla. Kurset holdes i Resturant Q's lokaler og avsluttes med isbad og badsturituale i Holmestrand fjordbadstu.

 

Prisen er kr 1900 kroner. Medlemmer av Holmestrand Badstuforening betaler kr 1400.

 

Booking (Avsluttet)

Ha på lette kler du kan bevege deg i, yogamatte og gjerne et pledd, badetøy, 2 stk. håndklær (ett stort til å sitte på inne i badstua) og drikkevann.

 

Dette kurset passer for alle, men krever et grunnleggende nivå av helse. Av sikkerhetshensyn fraråder vi deltakelse under graviditet eller hvis du har epilepsi. Personer med hjerte- og karsykdommer eller andre alvorlige helseproblemer bør alltid konsultere en lege før de starter med Wim Hof-metoden og bader badstue.

 

Adresse: Resturant Q by Rustique, Strandholmen 4, 3080 Holmestrand. Dagen avsluttes ved og i badstu Alma på Dulpen.

Viktige sikkerhetshensyn

Det frarådes deltakelse under graviditet, Raynauds syndrom type 2, hvis man har epilepsi eller nettopp har gjennomført en operasjon. Personer med hjerte- og karsykdommer eller andre alvorlige helseproblemer bør alltid konsultere med lege før man starter med Wim Hof metoden eller badstue. 

Artikkel oppdatert 6. mars 2024

bottom of page