top of page

KJØPSVILKÅR OG PERSONVERNERKLÆRING

1. HOLMESTRAND BADSTUFORENING

www.holmestrandfjordbadstu.no er levert av Holmestrand Badstuforening. Holmestrand Badstuforeing er en registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 925695629. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2. PRISER

Prisene som vises er totalpriser, inklusiv skatter og avgifter.

3. BETALING

Alle betaling skjer med VIPPS betalingsløsning eller faktura for bedriftsavtaler. 

 

3.1 VIPPS

Betaling med VIPPS gjøres med mobilnummer og verifisering ved bruk av BankID/BankID på mobil. 
 

3.2. FAKTURA 

Ved ønske om faktura, kontakt oss på booking@holmestrandfjordbadstu.no

 

4. AVBESTILLING

Leie av privat badstue: Ved avbestilling opptil 72 timer før din reserverte badstutid kan 50% av summen tilbakebetales, eller du kan få 100% av betalt beløp som tilgodelapp. Angreretten kan ikke påberopes i forbindelse med inngåtte avtaler om leie av tid i vår badstue jf. angrerettsloven av 2014 § 22 bokstav m.  Hvis vi må holde stengt på grunn av tekniske årsaker eller værforhold refunderer vi 100 % av beløpet eller gir 100% tilgodelapp. 
Enkeltbilletter (dropin) refunderes  ikke. Hvis du er medlem kan endre tiden inntil 48 timer før ved å logge inn til  din side.

 

5. TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling. 

 

6. PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

Som medlem i Holmestrand Badstuforening og/eller bruker av dette nettstedet, gir du foreningen tilgang på informasjon om deg selv. 

Holmestrand Badstuforening er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Holmestrand Badstuforening og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger. 

Når du handler på holmestrandfjordbadstu.no eller melder deg inn i foreningen, ber vi kun om følgende opplysninger: Navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til foreningen, og til statistikk. 

Holmestrand Badstuforening deler ikke dine personopplysninger med tredjepart. 

 

7. KONTAKT & SUPPORT  

For henvendelse som gjelder kjøp, kontakt oss på: booking@holmestrandfjordbadstu.no 

Badstuen er lokalisert ved bølgebryteren i Holmestrand havn, ved Dulpen friområde.

 

8. COOKIES

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellige typer informasjonskapsler, som kan deles inn på ulike måter.

• Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil sesjonsbaserte data bli slettet automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

• Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Holmestrand Badstuforening setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser. 

 

9. KLAGER 

Klager kan adresseres til booking@holmestrandfjordbadstu.no

10. MEDLEMSKAP

Medlemskap gjelder for inneværende år og går ut ved årsskifte. Medlemskap er personlig og gjelder for den personen medlemskapet er registrert på. Medlemskap gir rabattert pris på bruk av badstue, inkludert leie av privat badstue. Medlemskap gir rett til tale- og stemmerett på foreningens årsmøte, og rett til å påta seg verv i foreningen. Medlemskap kanselleres ved å gi beskjed til Holmestrand Badstuforening på booking@holmestrandfjordbadstu.no. Ved kansellering frafaller rettigheter knyttet til medlemskapet. Kansellering medfører ikke refusjon. 

 

11. ABONNEMENT 

11.1  ÅRSKORT
Årskort varer et år fra kjøpsdato. Årskortet er personlig og gjelder for personen kortet er registrert på.  Årskort gir fri bruk av badstuen i åpningstid og så fremt det er kapasitet, i perioden kortet er gyldig. Bevis på årskort skal kunne fremvises når badstuen taes i bruk. Årskort kan kanselleres ved å gi beskjed til Holmestrand Badstuforening på booking@holmestrandfjordbadstu.no. Ved kansellering frafaller rettigheter knyttet til årskortet. Refusjon vil vurderes avhengig av tidspunkt for kansellering. 

 

11.2 MÅNEDSKORT

Månedskort er gyldig én måned fra den dagen du kjøper det. Månedskortet er personlig og gjelder kun for personen kortet er registrert på. Det er ingen bindingstid på avtalen, men den løper til du sier den opp i Vipps. Månedskortet betales i Vipps, og kjøpes med tjenesten Periode. Månedskort kan ikke kanselleres eller refunderes.

 

12. GAVEKORT

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanseleres og refunderes ikke.

13. TVISTER OG LOVER 

Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.

bottom of page